kompisarnasblogg

Friday, March 16, 2007

PLING!

Hejsan kompisar!

Vill bara säga till er som jag inte hunnit berätta det för att jag och Erik har fått ett telefonnr hem! Detta är: 42063221. En siffra för långt kan tyckas, men det stämmer faktiskt ;) Äntligen kan kan prata utan att bli irriterad av den dåliga täckningen på mobilen innanför de tjocka väggarna....

KRAM / Sara

5 Comments:

  • At 8:34 PM, Blogger It´s all about me said…

    Inte varje dag denna blogg uppdateras direkt!!! Kanske ska man köra ett inlägg...om jag minns alla inlog och lösen!

    Kram från Buenos Aires.

     
  • At 8:36 PM, Blogger thebeverlyhillsgang said…

    Oh, finns en trevlig blogg från mitt gäng-häng oxå som kan spanas in vid tillfälle...kommer säkert komma upp foton då och då som även Sara är med på;) Bara att klicka på länken!

    Kram Anna, igen.

     
  • At 8:39 PM, Blogger thebeverlyhillsgang said…

    Och Sara, vet ej hur jag ska få tag på dig från Buenos Aires för den mailadressen jag har funkar ej..så om du läser detta och är free fredagen 30/3 är du välkommen hem till mig på get together ..Vet inget om du ska fira din födelseda eller så (som jag naturligtvis inte glömt!!) Jag kommer ju hem från Buenos Aires 27/3...kan ej fatta att två mån gått så fort! Iallafall, sorry för att alla tre inläggen är från mig, men men;) /ANNA.

     
  • At 12:39 PM, Blogger kompisarna said…

    Hej Anna!
    Ja, min telia mail har slutat funka som du märkt. I stället använder jag sara.lundberg@sodersjukhuset.com...Jag jobbar kväll både fredag och lördag helgen när du kommer hem, alltså kommer jag att fira födelsedagen nu på lördag. Vi kommer att gå ut och äta några stycken, inget storpartaj denna gång :-)Jag kanske kan komma till dig på fredagen när jag slutat på get together? slutar inte förrän 21:30.
    Kram / Sara

     
  • At 9:37 PM, Blogger It´s all about me said…

    då mailar jag dig istället! Det går finfint att komma till mig runt 22 om du vill, jag jobbar ändå hela den helgen så tanken är att folk senast tar sista pendeln hem (kl 01) Hoppas du kan!

    GRATTIS i förskott får man säga, synd att jag missar din dag! Kram.

     

Post a Comment

<< Home