kompisarnasblogg

Tuesday, October 03, 2006

ps. Har nedan fojler nagra blider fran barnhemmet. Harliga, fina ungar va ?!

Godnatt

5 Comments:

  • At 1:36 AM, Blogger kompisarna said…

    Hej! Ni ser ut att ha det helt underbart! Mycket kärlek och kramar från barnen verkar det som =) Hoppas resten av resan blir lika bra som den verkat vara hittills. Ska bli kul o bjuda hit dig till Västerås när du kommer hem Sara =) Många kramar Annika

     
  • At 8:52 AM, Blogger kompisarna said…

    Hej!

    Vilka härliga bilder! Jag blir helt klart ressugen själv! Förstår att det blir mycke kramkalas på barnhemmet...Vad bra att inte magen krånglar Sara:) Vart skulle ni åka nu?, kommer inte ihåg reseplanerna riktigt, vart det än bär så hoppas jag ni fortsätter att ha det toppen å får se mycket av varje plats.

    Stor Kram från Li

     
  • At 10:30 AM, Blogger kompisarna said…

    Hej Sara och Sanna!

    Jag blev alldeles varm inombords när jag såg bilderna på er och alla härliga barn. alldeles varm i hjärtat. Tänk vad en kram från ett barn är värt!!!
    Och tänk vad eran närhet är värd för dom!!
    Här sitter jag alldeles tårögd och ser två tjejer som gör en dunder insats för dessa små liv!
    Sara och Sanna, fy bubblan vilken insats ni gör!!!!!!!!

    Och sen tittade jag på semester bilderna längre ner på blogg sidan och då fick man ju en sån res längtan.
    Vad mycket spännande ni varit med om. det finns inte en chans att sitta här i morgonrocken och förstå vad ni varit med om ute i världen!

    Ta väl hand om varann, tjejer!
    Massor av kramar Sara Json

     
  • At 12:54 PM, Blogger kompisarna said…

    Hej mina underbara vänner!

    Jag sitter helt tårögd oc tittar på era kort och läser om era upplevelser, vilken resa! Önskar att jag kunde få dela era erfarenheter och upplevelser med er, men jag är glad att se en massa kort också!! Vilken otrolig upplevelse det måste vara att få jobba på barnhemmet, tror ni gör dessa barn lika lyckliga som alla andra med er närvaro! Ni anar inte hur mycket jag saknar er!! Tyvärr så har jag itne skrivit så mycket på bloggen , men det ska bli ändring på! Jag jobbar på som sjutton, men kollar bloggen varje dag.. Blev helt fantastiskt glad när ni ringde i helgen, fast jag var lite på lyret! Fortsätt må bra och ta hand om er!

    Love you soo much, Er vän Micaela

     
  • At 2:34 AM, Blogger kompisarna said…

    Å mina fina, fantastiska strålande vänner... jag är helt mållös.. vilken resa! vilka underbara bilder.. sitter här och skrattar och gråter om vartannat.. helt fantastiskt. helt makalöst! Så härligt att se så mycket glädje och kärlek. och se härligt att se er..... jag saknar er så mycket. sååå mycket!!! just nu har jag ont i magen för jag längtar så mycket! :0) Tack för ni finns, för vilka ni är och att jag får ha den fantastiska förmånen att vara eran vän! Mycket kärlek, ljus och varma tankar från ett regningt örebro.

    Lav jo. /Jennifer

     

Post a Comment

<< Home