kompisarnasblogg

Friday, September 15, 2006

Hola queridos amigos!
I tisdags landade vi i ett varmt och vanligt Cuba. Trots att vart motto varit ¨inga planer¨vilket gjort att vi inte bokat nagot i forvag, sa har allt flytit pa valdigt smidigt och vi har hittat fina smultronstallen. Forsta dagen borjade med en frukost pa ett hustak med fantastisk utsikt over Havanna. Innan forsta dagen natt sitt slut hade vi redan hunnit med:
- en spannande guidad tur genom Havannas datid och nutid
- fatt endel spontana guidningar av diverse lokala formagor till kostnad av en liten allmosa
- inhandlat illegala cigarrer pa en mork bakgata... obs! dagtid
- njutit av harlig live musik al'a buenavista style
- ett besok pa en av stadens romfabriker, med smaktest
- forundrats over alla konstiga lagar i detta speciella land, sasom att man ej FAR anvanda sakerhetsbalte om man sitter i baksatet pa en bil trots att det finns tillgang till detta, samt att passagerare bakpa motorcyklar ej har hjalm. En annan konstig sak ar att det finns tva olika officiella valutor med olika varde dar turister endast ¨far anvanda den som ar dyrast... m.m.

-Senare pa kvallen gick vi till gamla engelska fastningen for att dansa salsa, tyvarr var det mest musik som Ace of Base, men vi traffade i alla fall trevliga manniskor. Blir ganska uppvaktade har som man ju kan forsta, hihi.

Nu har vi tagit oss till en paradisstrand dar vi bor pa all inclusive hotell som kontrast till resten av resan. Mar ganska bra har :) och kommer att stanna nagon dag tills vi drar vidare till nasta aventyr.

Pa grund av OTROLIGT langsam uppkoppling maste vi sluta nu men forsoker skriva mer nasta gang.

Besos y abrazos fran Sara och Sanna

2 Comments:

  • At 3:17 AM, Blogger It´s all about me said…

    SKOJ med uppdaterad blogg:) SJukaste lag jag hört, att man inte FÅR använda säkerhetsbälte! Är det verkligen LAG?? skulle vilja läsa den lagen:) Väntar med spänning på nästa inlägg...och maila mig på annalunita@yahoo.com för INFO om tex Bolivia, annars skriver jag här.../ANNA G

     
  • At 2:50 AM, Blogger kompisarna said…

    Hej på er!

    kul att höra från er!! Hoppas ni kan skriva här på bloggen snart igen å berätta mer om ert äventyr:) skriver som saraj, ta hand om er å njut av alla intryck!

    Kram Li

     

Post a Comment

<< Home